IJSKOUD DE BESTE AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJskoud de Beste Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2024 om 19:04 Ik geef niet snel een slechte recensie maar dit was het geld niet waard. Ik heb echt me lesje geleerd je kan de producten gewoon bij de supermarkt halen en zelf maken. Ze halen het uit een groothandel en maken daar 4 keer zoveel winst.
1 mei 2024 om 23:09 Geweldig
6 mrt 2024 om 22:44 Best ice cream, bubble tea, shakes
29 dec 2023 om 20:54 Fast delivery and delicious food. Would use again
30 sep 2023 om 15:26 Te duur voor wat je krijgt… echt een tegevaller
7 aug 2023 om 18:46 Super lekker ijs en goed op temperatuur bezorgd
13 jun 2023 om 18:15 Had 2 bakjes met 3 aardbeien bollen besteld en 1 bakje stragiatella ze hadden 3 bakjes gemaakt met 1 bolletje aardbeien en twee andere smaken
9 jun 2023 om 9:00 We keken enorm uit naar een ijsje van deze ijssalon. Echter kwam de bestelling pas na een lange tijd en waren zij telefonisch niet bereikbaar. De wachttijd zou volgens de app 20-30min. Uiteindelijk geleverd en excuses via app maar was zelf al weg :(
1 jun 2023 om 20:22 Was heerlijk alleen jammer dat het midium bestel bedrag 25 euro is voor de rest top
21 apr 2023 om 0:22 Taarten zijn niet te eten, bestel hier aub niet en bespaar jezelf geld!
3 apr 2023 om 12:17 Unfortunately poor rating for poor quality. Nutella is in fact a cheap chocolate spread, hot waffle arrived completely cold and ice cream were melted. Very overpriced and not recommended.
19 feb 2023 om 21:38 Snelle bezorging! En kwaliteit ijs is altijd goed, niet voor niks de naam Ijskoud dr Beste